Air-Lux / Airflow Cleantech Oy

”Energiasäästön asialla”

Toteutuksia

Raskone valitsi Air-Lux Oy:n LED-valaistuksen...

Raskone Oy Turku valitsi Air-Lux/Ledimo Oy:n LED-valaistuksen korjaamohalleihin Turun pisteeseen. Toteutus oli kokonaisvaltainen ja lopputulos on loistava niin energiasäästön, kuin valotehojenkin osalta, Raskone Turun toimipisteestä todetaan...

Verkkologistiikka valitsi Air-Lux LED-valaisimet...

Turkulainen Verkkologistiikka valitsi Air-Lux / Ledimo Oy:n LED-valaistuksen uuteen varastohalliinsa. Tämä oli ensimmäinen osa kokonaisprojektista vaihtaa vanha valaistuksemme uuteen LED-teknologiaan. Energiasäästö, huoltovapaus, sekä asiantunteva toimittaja olivat meille tärkeitä asioita valintaa tehdessä. Air-Lux / Ledimo vastasi vaatimuksiamme ja nyt toimituksen ensimmäinen osa on valmis, toimitusjohtaja Kalle Thessler toteaa.

 

Etelärannan Huolto Oy valitsi Air-Luxin LED-valaisimet....

Etelärannan Huolto Oy valitsi Easy 1200mm 40W LED-valaisimet parkkihalliin. Merkittävä energiasäästö ja valotehon parantuminen huomattavasti, olivat valaistussaneerauksen pääasioita. Selkeä tarjous, sekä säästölaskelmat helpotti toimittajan valintaa, huoltoyhtiöstä todetaan.

A-Laiturit päivitti valomainoksen LED-tekniikkaan...

Air-Lux toteuttaa A-Laiturien valomainoksen päivittämisen LED-teknologiaan. Vanhat loisteputket saivat lähteä uusien LED-valoputkien tieltä. Huoltovapaus ja energiasäästö olivat merkittävä tekijä toteutusta valittaessa, A-Laituri Oy:stä todetaan.